Новостной блок

Ходячий робот фирмы «Одетикс»

Это именно тот случай, когда «милого» можно узнать не только по внешнему облику, но и по походке. Ходячий робот фирмы «Одетикс» (США) имеет шесть ног, обеспечивающих ему маневренность, и отличается от множества своих собратьев, предназначенных для работы в опасных зонах (например, на атомных электростанциях или химических производствах), не только конструкцией, но и способностью на ходу изменять свой рост и походку.


Подробнее ...
Главная


Новини Одеси - У селі Курортне Одеської області на базі відпочинку сталася пожежа

Пожежа виникла на одній з баз відпочинку Курортного / фото Booking.com

У селі Курортне Одеської області на одній з баз відпочинку, сталося загоряння газового балона.

Як говориться в повідомленні на сторінці поліції Одеської області в Facebook, пожежу локалізовано, зараз правоохоронці встановлюють обставини і причини події.

Читайте також У центрі Одеси вибухнув автомобіль

«У Білгород-Дністровський відділ поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що в селі Курортне на одній з баз відпочинку, в приміщенні кухні загорівся газовий балон. На місце події прибули фахівці ГСЧС і слідчо-оперативна група, яка розпочала свою роботу після локалізації пожежі. Встановлено, що в результаті необережного поводження, в приміщенні кухні загорівся газовий балон . Постраждалих немає », - повідомили в поліції.

За вказаним фактом матеріали зареєстровані в установленому законом порядку. Проводиться перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Читайте нас:

Голосование

Какой раздел вам наиболее интересен?
 
Яндекс.Метрика