Новостной блок

Ходячий робот фирмы «Одетикс»

Это именно тот случай, когда «милого» можно узнать не только по внешнему облику, но и по походке. Ходячий робот фирмы «Одетикс» (США) имеет шесть ног, обеспечивающих ему маневренность, и отличается от множества своих собратьев, предназначенных для работы в опасных зонах (например, на атомных электростанциях или химических производствах), не только конструкцией, но и способностью на ходу изменять свой рост и походку.


Подробнее ...
Главная


Новини за 17.11.2017 / Overclockers.ua

17.11.2017 | 14:50 | Klamath | обговорити (17)

Фахівці аналітичного агентства IHS Markit підвели підсумки третього кварталу на напівпровідниковому ринку. За результатами їхніх досліджень, південнокорейська корпорація Samsung вперше в своїй історії завоювала лідерство за обсягом доходів від реалізації напівпровідникової продукції. До теперішнього моменту, пальма першості в цій галузі більше 20 років належала компанії Intel.

Для початку повернемося до другого кварталу поточного року. За його підсумками виручка Intel склала 14,6 млрд доларів, а Samsung - 14,4 млрд доларів. Корейці продемонстрували 12% зростання у порівнянні з першим кварталом і 58% зростання у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. В першу чергу такий успіх обумовлений стабільним збільшенням цін на оперативну пам'ять, яка триває вже понад півтора року.

У третьому кварталі обидва лідери продовжили покращувати свої фінансові показники. Доходи Intel зросли на 9% - до 15,9 млрд доларів, а Samsung показала квартальне зростання цілих 15% - її виручка від продажів напівпровідникової продукції збільшилася до 16,5 млрд доларів. У річному численні зростання склало 53%.

Що стосується прогнозів на четвертий квартал, то аналітики очікують продовження існуючих тенденцій. Фахівці IHS Markit прогнозують виручку Samsung на рівні 17,6 млрд доларів (квартальне зростання 6%), а Intel - 16,2 млрд (квартальне зростання 2%).

джерело:
DigiTimes

17.11.2017 | 14:12 | Klamath | обговорити (15)

Китайська компанія Jonsbo, також відома в європейській роздробі під маркою Cooltek, представила черговий процесорний кулер під назвою PC-701 RGB. Новинка характеризується вертикальним повітряним потоком (Top-Flow), оснащується світлодіодним RGB-підсвічуванням і здатна ефективно охолоджувати процесори з тепловим пакетом, що не перевищує 135 Вт.

Фізичні розміри охолоджувача складають 120 х 125 х 75 мм при вазі 570 грам. Конструктивно він складається з алюмінієвого радіатора, п'яти мідних теплових трубок діаметром 6 мм, що володіють прямим контактом з теплорозподільної кришкою CPU, і одного 120-мм вентилятора.

У комплект поставки кулера Jonsbo PC-701 RGB включений той же вентилятор, що і у недавно анонсованої моделі CR-601 RGB з нерегульованою повноколірного підсвічуванням. Управління швидкістю пропелера здійснюється методом ШІМ в діапазоні від 500 до 1500 об / хв. Рівень шуму при цьому становить від 19,5 до 29,2 дБА.

Дизайн з вертикальним повітряним потоком дозволяє охолоджувати не тільки сам процесор, але і додатково обдувати силові елементи ланцюга живлення ЦП, а також модулі оперативної пам'яті. Виробник заявляє про широку підтримку існуючих настільних платформ. У цей список входять AMD AM4, AM3 (+), FM2 (+), Intel LGA115x і LGA775.

Рекомендована ціна і дата вступу в продаж озвучені не були.

джерело:
TechPowerUp

17.11.2017 | 13:16 | 13Li | обговорити (45)

На цьому тижні навколо мікроплатежів в Star Wars Battlefront II розгорівся справжній скандал. Незважаючи на всі спроби Electronic Arts виправити ситуацію з контейнерами, що містять додатковий контент, в шутере, геймери не припиняли скаржитися з цього приводу і закликали обходити гру стороною. У підсумку, розробникам довелося дати задній хід, повністю прибравши мікротранзакції з гри, реліз якої відбувся сьогодні. Про це йдеться в офіційному твіттері проекту.

Про це йдеться в   офіційному твіттері   проекту

Правда, в подальшому мікроплатежі в Star Wars Battlefront II все ж з'являться, але автори пообіцяли спершу переробити баланс і систему отримання додаткового контенту, зробивши останню чеснішою. Самі ж контейнери як і раніше присутні в грі і поки їх можна придбати тільки шляхом участі в матчах, тому всі геймери зараз знаходяться в рівних умовах.

Самі ж контейнери як і раніше присутні в грі і поки їх можна придбати тільки шляхом участі в матчах, тому всі геймери зараз знаходяться в рівних умовах

Нагадаємо, невдоволення фанатів викликало те, що на розблокування, наприклад, Дарта Вейдера в Star Wars Battlefront II потрібно було або витратити досить тривалий час, або купити його за реальні гроші. За підрахунками користувачів на відкриття всього додаткового контенту в грі необхідно було витратити понад 4 тис. Годин реального часу або викласти зі своєї кишені пару тисяч доларів. При цьому сам шутер поширюється по платній моделі.

Вся ця ситуація навколо гри призвела до того, що геймери обрушили її рейтинг на сайті Metacritic до 8/100. У той же час середній бал, що виставляється профільної пресою Star Wars Battlefront II, на тому ж ресурсі становить 74/100.

джерело:
DSOGaming

17.11.2017 | 12:15 | Irbis | обговорити (92)

AIB-партнери компанії AMD продовжують працювати над відеокартами Radeon RX Vega власного дизайну. портал VideoCardz сьогодні поділився першими фотографіями графічного адаптера Radeon RX Vega 64 Red Devil у виконанні тайваньського виробника PowerColor, а також розповів про орієнтовні терміни його виходу.

портал   VideoCardz   сьогодні поділився першими фотографіями графічного адаптера Radeon RX Vega 64 Red Devil у виконанні тайваньського виробника PowerColor, а також розповів про орієнтовні терміни його виходу

Відеокарта PowerColor Radeon RX Vega 64 Red Devil використовує злегка змінену друковану плату еталонного дизайну, і обладнана 2,5-слотового кулером з трьома ~ 90-мм вентиляторами і масивним алюмінієвим радіатором з декількома теплотрубками. Новинка може похвалитися відразу трьома мікросхемами VGA-UEFI, вибір потрібної прошивки вибирається за допомогою перемикача на торці, і оснащена світлодіодним підсвічуванням логотипу Red Devil. Для виведення зображення можна використовувати порти HDMI (x2) і DisplayPort (x2).

Для виведення зображення можна використовувати порти HDMI (x2) і DisplayPort (x2)

Як повідомляють наші зарубіжні колеги, офіційний дебют карти PowerColor Radeon RX Vega 64 Red Devil повинен відбутися до кінця поточного місяця, а на прилавках магазинів новинка з'явиться на початку грудня. У плани PowerColor також входить випуск власної версії Radeon RX Vega 56.

17.11.2017 | 11:50 | Klamath | обговорити (14)

Компанія EK Water Blocks в черговий раз розширила асортимент моноводоблоков для материнських плат, побудованих на базі набору системної логіки Intel X299, представивши модель EK-FB ASRock X299 RGB. Новинка призначена для відводу тепла від процесора і елементів підсистеми живлення, і є першим моновоблоком словенців для материнських плат тайваньського виробника ASRock.

Новинка призначена для відводу тепла від процесора і елементів підсистеми живлення, і є першим моновоблоком словенців для материнських плат тайваньського виробника ASRock

Як стверджують представники EKWB, в розробці і проектуванні ватерблока EK-FB ASRock X299 RGB брали безпосередню участь інженери компанії ASRock. Пристрій відповідає наступними материнськими платами:

  • ASRock X299 OC Formula;
  • ASRock X299 Taichi;
  • ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9;
  • ASRock X299 Killer SLI / ac;
  • ASRock Fatal1ty X299 Gaming K6.

ASRock X299 OC Formula;   ASRock X299 Taichi;   ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9;   ASRock X299 Killer SLI / ac;   ASRock Fatal1ty X299 Gaming K6

Підстава моноводоблока, як і у більшості подібних рішень, виготовляється з нікельованої міді, а кришка - з прозорого акрилу. Відзначимо, що в основі EK-FB ASRock X299 RGB використані елементи популярного охолоджувача EK-Supremacy EVO. Він характеризується низьким гідравлічним опором і тим самим добре поєднується навіть зі слабкими помпами. Виріб оснащується світлодіодним RGB-підсвічуванням, для підключення якої використовується стандартний роз'єм 4-pin LED.

Моноводоблок EK-FB ASRock X299 RGB доступний для замовлення в інтернет-магазині EKWB за ціною 120 євро. Поставки «Ватера» заплановані на понеділок, 18 вересня.

джерело:
EKWB

17.11.2017 | 11:20 | Irbis | обговорити (6)

Асортимент механічних клавіатур від компанії Cooler Master незабаром поповниться пристроєм MK750 RGB, що належать до лінійки продуктів MasterKeys. Новинка була вперше продемонстрована на виставці Computex 2017 і повинна стати флагманським рішенням тайванського вендора.

Новинка була вперше продемонстрована на виставці Computex 2017 і повинна стати флагманським рішенням тайванського вендора

У клавіатурі MK750 RGB виробник застосуй відомі перемикачі Cherry MX з ресурсом в 50 млн натиснень, будуть доступні кілька модифікацій пристрою з різними видами перемикачів. Подібно до багатьох геймерським клавіатур, є світлодіодне RGB-підсвічування поряд з підтримкою функцій Anti-Ghosting і N-Key Rollover, завдяки чому будь-яке число одночасно натиснутих клавіш буде визначено коректно. Для підключення до комп'ютера використовується відокремлюваний шнур USB Type-C. Серед іншого слід відзначити м'яку магнітну підставку під долоні.

Серед іншого слід відзначити м'яку магнітну підставку під долоні

На прилавках магазинів механічна клавіатура Cooler Master MK750 RGB з'явиться в прийдешній вівторок, 21 листопада. Вартість новинки офіційно оголошена була, за попередніми відомостями, вона складе близько 150 євро.

джерело:
eTeknix

17.11.2017 | 10:35 | Irbis | обговорити (9)

Компанія Corsair повідомила про вихід нової лінійки корпусних вентиляторів під назвою ML Pro RGB. Ключовою особливістю «вертушок» даної серії, як і їх попередників , Є використання підшипника на базі технології магнітної левітації, що забезпечує низький рівень шуму і великий термін служби.

Лінійка вентиляторів Corsair ML Pro RGB на сьогоднішній день включає два вироби: з 120 і з 140-мм крильчаткою. Обидва «Карлсона», як неважко здогадатися з назви, оснащені світлодіодною RGB-підсвічуванням, керованої за допомогою поставляється в комплекті контролера (тільки в наборах з двох і трьох вентиляторів) через додаток Corsair Link. На обидва вироби поширюється п'ятирічна гарантія виробника.

Що стосується технічних характеристик, то модель ML120 Pro RGB функціонує на швидкості від 400 до 1600 об / хв, забезпечуючи потік повітря до 47 CFM (80 м³ / год). Максимальна статичний тиск становить 1,78 мм вод. ст., а рівень шуму не перевищує 25 дБА. Тим часом 140-мм «карлсон» ML140 Pro RGB обертається зі швидкістю від 400 до 1200 об / хв, забезпечує потік повітря до 55 CFM (94 м³ / год) при статичному тиску до 1,27 мм вод. ст. і максимальному рівні шуму в 20,4 дБА.

Вентилятори Corsair ML Pro RGB вже доступні для придбання через офіційний сайт виробника . Вартість комплекту з трьох «вертушок» ML120 Pro RGB становить $ 120, а набір з пари ML140 Pro RGB обійдеться в 100 доларів. Поодинокі вентилятори доступні за ціною в $ 35 і $ 40 відповідно.

17.11.2017 | 9:42 | Irbis | обговорити (14)

Фахівці Radeon Technologies Group підготували чергове оновлення пакету драйверів і ПО Radeon Software Crimson ReLive Edition з індексом 17.11.2. Свіжий випуск носить статус бета-версії і покликаний забезпечити найкращу продуктивність у випущеному сьогодні шутере Star Wars: Battlefront II.

Свіжий випуск носить статус бета-версії і покликаний забезпечити найкращу продуктивність у випущеному сьогодні шутере Star Wars: Battlefront II

Крім того, в свіжому наборі драйверів вдалося вирішити ряд проблем, помічених в попередніх релізах. Зокрема, Radeon ReLive більше не записує відео з зеленими спотвореннями, Radeon Settings не "зависає» при включенні / виключенні режиму CrossFire на відкритих Radeon HD 7000, а Radeon Wattman тепер завжди відображає коректну частоту відеопам'яті і застосовує вірні значення зниженої напруги на картах «сімейства »Polaris.

Ознайомитися із супутньою документацією до нового релізу, а також завантажити пакет драйверів і ПО Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.11.2 можна по засланні .

17.11.2017 | 08:50 | Irbis | обговорити (15)

Каліфорнійська компанія EVGA, відома в першу чергу як виробник відеокарт GeForce GTX, анонсувала надходження у продаж лінійки комп'ютерних корпусів DG-7. На поточний момент ця серія включає в себе чотири Mid-Tower шасі, що відрізняються комплектом поставки, наявністю світлодіодним RGB-підсвічування і панелей із загартованого скла.

EVGA DG-73
EVGA DG-73

Корпуси EVGA DG-73, DG-75, DG-76 і DG-77 сумісні з материнськими платами формату ATX, виготовляються переважно зі сталі та ABS-пластика і характеризуються висотою в 477 мм при довжині і ширині від 472 до 483 мм і від 204 до 211 мм відповідно. Шасі допускають установку семи карт розширення, ATX-сумісного блоку живлення, двох 3,5- і пари 2,5-дюймових накопичувачів, а також трьох радіаторів СВО типорозміру 360, 280 і 120 мм. Крім того, є можливість розмістити одну двослотовою відеокарту вертикально.

EVGA DG-75
EVGA DG-75

Число посадочних місць під 120/140-мм вентилятори становить сім штук, при цьому в комплект поставки включені від двох до чотирьох 120-мм «Карлсон». На панелі введення виведення присутні два порти USB 3.0, кнопка автоматичного розгону K-Boost і пара 3,5-мм аудіороз'ємів.

EVGA DG-77
EVGA DG-77

На сьогоднішній день корпусу EVGA DG-7 доступні для попереднього замовлення через офіційний сайт виробника за ціною від 60 до 150 доларів. Початок поставок заплановано на 11 грудня. Шасі доступні в чорному і білому кольорах.

Останні огляди:

Читайте нас:

Голосование

Какой раздел вам наиболее интересен?
 
Яндекс.Метрика