Новостной блок

Ходячий робот фирмы «Одетикс»

Это именно тот случай, когда «милого» можно узнать не только по внешнему облику, но и по походке. Ходячий робот фирмы «Одетикс» (США) имеет шесть ног, обеспечивающих ему маневренность, и отличается от множества своих собратьев, предназначенных для работы в опасных зонах (например, на атомных электростанциях или химических производствах), не только конструкцией, но и способностью на ходу изменять свой рост и походку.


Подробнее ...
Главная


Новини за 16.11.2016 / Overclockers.ua

16.11.2016 | 11:20 | Irbis | обговорити (24)

Компанія Shuttle офіційно представила barebone-систему DX30, яка вперше була помічена на виставці Computex 2016. Головною особливістю міні-ПК є повністю пасивна система охолодження з використанням мідних теплових трубок. Новинка може стати основою як систем візуальної реклами, терміналів і офісних ПК, так і домашнім мультимедійним центром або мініатюрним сервером, розрахованим на цілодобову роботу.

Shuttle DX30 має габарити 190х165х43 мм, оснащений двоядерним процесором Celeron J3355 (2 ядра / 2 потоку, 2,0 / 2,5 ГГц (Turbo-Boost), Intel HD 505 250/700 МГц), підтримує установку до 8 ГБ оперативної пам'яті SO -DIMM DDR3L, одного 2,5-дюймового накопичувача і одного SSD формату M.2. До складу системи також входить бездротової адаптер Wi-Fi 802.11n.

На передній грані міні-ПК доступні два порти USB 3.0 Type-A, роз'єм універсального карт-рідера і два 3,5-мм аудіороз'єми. На тильній стороні присутні відеовиходи HDMI і DisplayPort, роз'єм гігабітного мережевого інтерфейсу, чотири порти USB 2.0 і пара роз'ємів COM.

Продажі Shuttle DX30 почнуться в найближчому майбутньому, а його ціна повинна скласти близько $ 230.

джерело:
FanlessTech

16.11.2016 | 10:39 | Irbis | обговорити (12)

Відомий тайваньський виробник комп'ютерних корпусів Lian-Li оголосив про швидкий початок продажів шасі PC-O10. На тлі інших продуктів новинка виділяється двухкамерной компонуванням, виконана переважно з алюмінію і напівпрозорого загартованого скла товщиною 5 мм, і сумісна з материнськими платами аж до форм-фактора E-ATX.

Габарити Lian-Li PC-O10 становлять 242 (Ш) х 376 (Д) х 493 (В) мм при масі в сім кілограм. Піддоном материнської плати корпус розділений на два автономних відсіку. Перший служить для установки самої плати, процесорної системи охолодження з висотою до 130 мм, 240-мм радіатора СВО товщиною до 90 мм і семи карт розширення з довжиною до 340 мм.

Є можливість установки відеокарти вертикально за допомогою спеціального райзера, однак тоді доведеться пожертвувати місцем для чотирьох слотів розширення. На нижній і задній панелі є місце для двох 120-мм і пари 80-мм вентиляторів відповідно.

У другому відсіку передбачено місце для блоку живлення типорозміру SFX-L з довжиною до 290 мм, всіх необхідних проводів, чотирьох 3,5-дюймових жорстких дисків і двох накопичувачів формату 2,5 ". На панелі введення-виведення присутні два порти USB 3.0 Type-A і пара 3,5-мм аудіороз'ємів.

Дата початку продажів і рекомендована вартість Lian-Li PC-O10 на даний момент оголошені не були.

джерела:
TechPowerUp
Lian-Li

16.11.2016 | 9:52 | 13Li | обговорити (10)

DICE випустила перший масштабний патч до шутера Battlefield 1, який вийшов минулого місяця. PC-версія оновлення займає 1,6 ГБ, тоді як на консолях його розмір становить 1,9 ГБ.

PC-версія оновлення займає 1,6 ГБ, тоді як на консолях його розмір становить 1,9 ГБ

Одне з головних змін осіннього патча стосується режиму «Операції»: атакуючої стороні збільшили кількість очок підкріплень і полегшили їй захоплення секторів, знизивши при цьому кількість часу, необхідне для захоплення прапора. У режимі «Захоплення» на карті «Суец» додані два прапора, зменшені зони захоплення у прапорів в селі і введена бронемашина, на якій гравці можуть вирватися зі своєї бази і зайти у фланг супротивникові.

У режимі «Захоплення» на карті «Суец» додані два прапора, зменшені зони захоплення у прапорів в селі і введена бронемашина, на якій гравці можуть вирватися зі своєї бази і зайти у фланг супротивникові

Крім цього, співробітники DICE внесли зміни до деяких локації і техніку, допрацювали призначений для користувача інтерфейс, переглянули баланс зброї та пристроїв, поліпшили звукову складову і роботу серверів, оптимізували роботу процесора і графічного прискорювача в режимі DirectX 12, а також усунули безліч різних помилок. Повний список змін можна прочитати на офіційному форумі Battlefield 1.

джерело:
DSOGaming

16.11.2016 | 9:09 | Irbis | обговорити (59)

Фахівці Nvidia підготували чергове оновлення пакету Game Ready драйверів і ПО GeForce з індексом 375.86. Новинка отримала сертифікат лабораторії Microsoft WHQL і покликаний забезпечити найкращу оптимізацію в іграх Battlefield 1, Civilization VI, новий додаток Survival для Tom Clancy's The Division і відкритому бета-тесті спортивного симулятора Steep. Крім того в GeForce 375.86 був доданий тимчасовий профіль SLI для Call of Duty: Infinite Warfare, а також вирішено ряд проблем і «багів».

Серед головних проблем, вирішених в новому випуску драйверів, варто відзначити «змазування» і артефакти, що з'явилися після установки попереднього релізу, невірне розподіл пам'яті в іграх на відкритих «сімейства» Pascal в режимі SLI, а також мерехтіння зображення на моніторах з підтримкою G-Sync і високою частотою оновлення.

Завантажити пакет драйверів GeForce 375.86 (WHQL) можна по засланні .

16.11.2016 | 8:32 | 13Li | обговорити (26)

Студія CCP Games випустила велике оновлення «Сходження» (Ascension) до науково-фантастичної глобальної MMO EVE Online. Разом з його релізом гра перейшла на умовно-безкоштовну модель розповсюдження через більш ніж 13 років з моменту релізу. Зауважимо, що сама підписка нікуди не зникла - тепер вона необхідна для вивчення більш просунутих навичок і отримання доступу до потужних бойових машин.

Зауважимо, що сама підписка нікуди не зникла - тепер вона необхідна для вивчення більш просунутих навичок і отримання доступу до потужних бойових машин

Оновлення Ascension розділило всіх персонажів EVE Online на два статусу: альфа-клони і омега-клони. Останні повністю відповідають перебували раніше в Новому Едемі пілотам з оплаченою передплатою. Також вони отримали доступ до всебічного розвитку і прискореного вивчення навичок без будь-яких обмежень. Що стосується альфа-клонів, то вони розвиваються трохи повільніше, можуть використовувати лише певні навички і найпопулярніші космічні кораблі: крейсери, фрегати і есмінці.

Також з релізом даного патча в гру ввели новий тип споруд ( «Промислові комплекси»), імпульсні системи координації, режим симуляції оснащення, нові просторові феномени для титанів, поліпшені ефекти вибухів і переглянуті характеристики многорежимних есмінців. З повним списком змін, що містяться в Ascension, можна ознайомитися на офіційному форумі EVE Online.

джерело:
DSOGaming

Останні огляди:

Читайте нас:

Голосование

Какой раздел вам наиболее интересен?
 
Яндекс.Метрика