Новостной блок

Ходячий робот фирмы «Одетикс»

Это именно тот случай, когда «милого» можно узнать не только по внешнему облику, но и по походке. Ходячий робот фирмы «Одетикс» (США) имеет шесть ног, обеспечивающих ему маневренность, и отличается от множества своих собратьев, предназначенных для работы в опасных зонах (например, на атомных электростанциях или химических производствах), не только конструкцией, но и способностью на ходу изменять свой рост и походку.


Подробнее ...
Главная


Купити Блок живлення HIPRO (HIPO DIGI) HPE450W в інтернет-магазині СІТІЛІНК, ціна на Блок живлення HIPRO (HIPO DIGI) HPE450W (576553)

Опис Блок живлення HIPRO (HIPO DIGI) HPE450W

Блок живлення HIPRO HP-E450W / HP-P450W має потужність 450 Вт, яка є середньою для подібних пристроїв. Тому даний блок живлення може з успіхом використовуватися в комп'ютерах середнього класу. Блок живлення HIPRO HP-E450W / HP-P450W оснащений портами живлення відеокарти, материнської плати і процесора. При цьому, довжина ліній живлення материнської плати становить 500 мм. Також тут присутні всі основні роз'єми, такі як SATA, FDD і Molex. Система охолодження реалізується за рахунок 120-міліметрового вентилятора. Мережевий кабель в комплект поставки не входить.

Не знайшли потрібної інформації? Задайте питання експерту

Задати питання експерту

Nick Fisher

"Чесні" 450Вт, якість виготовлення, що видається за 12v лініях потужність, харчування відеокарт 6 + 6, запуск ...

весь коментар

Тільки авторизовані користувачі можуть додавати фотографії.

Не знайшли потрібної інформації?

Читайте нас:

Голосование

Какой раздел вам наиболее интересен?
 
Яндекс.Метрика